Hytte og fritidsrenovasjon

Bamble, Siljan og Skien har helårsrenovasjon. I Porsgrunn er sesongen fra påske (eller 1.april ved sen påske) til og med høstferien.

Renovasjonspunktene er beregnet for husholdningsavfall. 

Større gjenstander, farlig avfall, ee-avfall samt bygg og rivningsavfall o.l må leveres på gjenvinningsstasjonen.

 

Hvor er hytterenovasjonspunktene?

Sjekk kart for din kommune:

Bamble  Porsgrunn  Siljan  Skien

Alt om hytterenovasjon

Bamble


Hytterenovasjon i Bamble har både åpne og låste punkter. På hytterenovasjonspunktene sorteres: Restavfall Papp og papir Glass- og metallemballasje Ikke alle av de ulåste punktene har beholder for glass- og metallemballasje Farlig avfall, EE-avfall, bygg avfall, store gjenstander osv. skal leveres på en av gjenvinningsstasjonene. Nøkler og tilgang Alle som er registrert som regningsmottaker for hytterenovasjon i Bamble har fått tilsendt to stk nøkkelbrikker. Det betyr at ikke alle hyttebrukere fårnøkkelbrikke. Disse må ta kontakt med hytteeier. Kragerø De som eier hytter i Kragerø og kommer til hytta via Valle og andre båthavner i Bamble, kan nå benytte seg av hytterenovasjon i Bamble. Les mer om ordningen.
Porsgrunn


Hytterenovasjon i Porsgrunn har åpne punkter i hyttesesongen. Hytterenovasjon er tilgjengelig fra påske (eller 1.april ved sen påske) til og med høstferien. På hytterenovasjonspunktene sorteres: Restavfall Papp og papir Glass- og metallemballasje Farlig avfall, EE-avfall, bygg avfall, store gjenstander osv. skal leveres på en av gjenvinningsstasjonene.
Siljan


Hytterenovasjon i siljan har både åpne og låste punkter. På hytterenovasjonspunktene sorteres: Restavfall Papp og papir Glass- og metallemballasje Ikke alle punkter har beholder for glass- og metallemballasje Farlig avfall, EE-avfall, bygg avfall, store gjenstander osv. skal leveres på en av gjenvinningsstasjonene. Nøkler og tilgang Alle som er registrert som regningsmottaker for hytterenovasjon i Siljan har fått tilsendt nøkkelbrikker. Det betyr at ikke alle hyttebrukere får nøkkelbrikke. Disse må ta kontakt med hytteeier.
Skien


Hytterenovasjon i Skien har avlåste beholdere. På hytterenovasjonspunktene sorteres: Restavfall Papp og papir Glass- og metallemballasje Farlig avfall, EE-avfall, bygg avfall, store gjenstander osv. skal leveres på en av gjenvinningsstasjonene. Nøkler og tilgang Alle som er registrert som regningsmottaker for hytterenovasjon i Skien har fått tilsendt nøkler. Det betyr at ikke alle hyttebrukere fårnøkkelbrikke. Disse må ta kontakt med hytteeier. Fritak Det kan søkes om fritak for hytterenovasjon dersom visse kriterier er oppfyllt. Les mer HER